Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Deze 5 Puzzelclub leden winnen een lekker weekendje er op uit!

Verwennerij alom bij Puzzelclub.be! Op Puzzelclub kan je elke week leuke prijzen winnen door eenvoudigweg mee te puzzelen. Doe waar je goed in bent en maak kans op een fantastische beloning voor je gepuzzel. In december organiseerde Puzzelclub een eindejaarswedstrijd met 5 geweldige weekends voor 2.

Deze 5 Puzzelclub leden winnen een lekker weekendje er op uit!

Zo’n weekend voor 2 brengt je naar één van meer dan 300 bestemmingen binnen Europa. De winnaars kunnen iemand meenemen om er 3 dagen op uit te trekken met een diner erbij. Lekker uitkijken naar zonniger dagen tijdens de gure winter, of er gewoon op uit trekken tijdens de winter en de koude omarmen… De keuze is aan onze 5 winnaars.

5 winnaars

Meer dan 400 puzzelaars hebben deelgenomen aan de eindejaarswedstrijd. Gedurende een paar weken bleef het wedstrijdpakket openstaan voor alle leden. Als je ingelogd was op de Puzzelclub website kon je doorklikken naar het wedstrijdpakket en meteen meespelen. Om te winnen moest je gewoon deelnemen en minstens één van de puzzels tot een goed einde brengen. Hoe meer puzzels je correct oploste, hoe meer kans je maakte om gekozen te worden. De 5 winnaars zijn getrokken uit alle juiste inzendingen.

De 5 onderstaande winnaars ontvangen een mailtje van Puzzelclub met de vraag om hun gegevens te bezorgen. Zo ontvangen zij hun prijspakket thuis en kunnen ze deze inwisselen wanneer ze maar willen.

  • Tommy Bulteryst uit Merelbeke
  • Sofie Briers uit Sint-Truiden
  • Pierre Schepens uit Hemiksen
  • Annelore Vandendriesche uit Kontich
  • Kathleen Mattens uit Gent

Heb jij nog niet meegespeeld met een wedstrijdpakket? Wil je alvast wat oefenen voor de volgende spannende wedstrijd die we organiseren? Speel mee met het demopakket
Naast wedstrijdpakketten zijn er ook elke week nieuwe Puzzel & Win wedstrijden.