Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Onze 9 winnaars voor weekendje weg met ontbijt!

Eind december pakte Puzzelclub uit met een grote gratis eindejaarswedstrijd. Al onze leden, zowel de Light als de Premiums, konden meespelen met het wedstrijdpakket met 9 verschillende puzzels. De opdracht was om zo foutloos en zo snel mogelijk de betreffende puzzel op te lossen. In elke categorie wint de beste! In totaal waren er maar liefst 9 overnachtingen inclusief ontbijt te winnen.

 

Onze 9 winnaars voor weekendje weg met ontbijt!

Nieuwe wedstrijdformule

Heel wat van onze vaste leden kennen de weg al naar Puzzelclub en speelden maar wat graag mee met het nieuwe wedstrijdpakket. Probeer het straks gerust zelf eens uit met onze demo. Binnenkort mag je nog heel wat leuke wedstrijden verwachten die volgens hetzelfde principe werken.

 

9 verdiende winnaars

De beste in elke puzzelcategorie wint. Een deelnemer kan maar eenmaal winnen binnen éénzelfde wedstrijdpakket. Wanneer een winnaar in meerdere disciplines de beste wordt de volgende deelnemer als winnaar aangeduid. Benieuwd of jij bij de winnaars bent? Lees dan snel verder om te ontdekken wie de 9 gelukkigen zijn!

Sudoku - Jonas V.
Zweeds raadsel - Sarah S.
Kruiswoordraadsel - Sofie V.
Binairo - Ralf G.
Cryptogram - Carine V.
Filippine - Miek U.
Woordzoeker - Inge B.
Doorloper - Anais V.
Legpuzzel - Sandra A.

Proficiat aan de winnaars & veel plezier op je weekendtrip! Waar jullie ook heen gaan, Puzzelclub kan altijd met jullie mee. Jouw favoriete puzzels zijn altijd en overal beschikbaar op je vaste en mobiele toestellen. Verveling zal dus niet snel toeslaan, even inlloggen en puzzelen maar...

Niet gewonnen? Niet getreurd! Houd de wedstrijdpakketten in de gaten, doe mee aan onze wekelijkse Puzzel & Win wedstrijden of ga er voor om PuzzelKampioen van de maand te worden. Bij Puzzelclub verveel je je nooit!

Deze artikels vind je misschien ook leuk