Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Annelore is Puzzelkampioen van april!

De 30-jarige Annelore Vandendriessche uit Beernem is onze Puzzelkampioen van april 2021 geworden. Ze won 250 EUR en heeft zich meteen ook als deelnemer geplaatst voor de finale in december. Daar zouden we ook op klinken met een lekkere cocktail!

Annelore is Puzzelkampioen van april!

 

Dag Annelore, Wat is / was je beroep en wat zijn je hobby's? 

Ik ben arts-specialist in opleiding (ASO) tot anatoom-patholoog. Ik werk in het UZA. In mijn vrije tijd ben ik vooral erg tuk op reizen, wat nu jammer genoeg niet gaat. Daarnaast zet ik ook graag een stapje in eigen land en ga ik graag uit eten. Ik doe ook aan yoga en leef mij graag creatief uit met schilderen of textielbewerking. En ik ben natuurlijk ook een grote puzzelliefhebber!

Puzzel je al lang? 

Ik puzzel al heel mijn leven. Als kind ging ik in de krant op zoek naar kruiswoordraadsels om op te lossen, en later ook sudoku's. Toen ik wat ouder was ontdekte ik ook de binaire puzzel en het cryptogram. Ik kan mij geen periode in mijn leven herinneren dat ik niet heb gepuzzeld.   

Welke puzzel is je favoriet en waarom? 

Ik hou wel van een uitdaging, daarom is het cryptogram mijn favoriet. Een cryptogram kan soms een serieuze doordenker zijn, waardoor ik mij echt in de puzzel kan vastbijten tot ik hem heb opgelost. Raadsels waar je lang en hard over moet nadenken verkies ik absoluut.   

Hoe heb je Puzzelclub leren kennen? En hoe lang puzzel je al op Puzzelclub.be? 

Ik ben Puzzelclub.be enkele jaren geleden eens toevallig tegengekomen bij het online surfen. Ik heb mij toen meteen ingeschreven en ben sindsdien een trouw lid van jullie website.   

Wat vind je zo fijn aan puzzelen op Puzzelclub.be? 

Ik hou van het grote aanbod puzzels, op een dood momentje vul ik dan graag eens een cryptogram in. Ik neem ook heel graag, en steevast deel aan al jullie wedstrijden. Je ziet echt dat er moeite in jullie website wordt gestoken en dat de puzzels van hoge kwaliteit zijn. Het is echt een plezier om op jullie website te vertoeven!  

Bedankt Annelore 

 

Ben jij onze volgende kampioen?

Voor het vierde jaar op rij gaat Puzzelclub op zoek naar de strafste puzzelaar. Waag je kans, want elke maand zijn er prijzen te winnen. Elke maandwinnaar ontvangt een uitnodiging voor de grote finale van het kampioenschap op het einde van het jaar. Wees gerust, eens je het demopakket gespeeld hebt ben je helemaal klaar voor het echte werk. Dit puzzelkampioenschap is een competitie onder leden en dus enkel toegankelijk als je lid bent. Veel succes!

De geoefende puzzelaars kunnen meteen aan het echte werk beginnen.

Klik hier en ga rechtstreeks naar wedstrijdpakketten.

Nog geen lid en wil je wel graag meespelen?

Maak dan een account aan. De eerste 30 dagen ben je al volwaardig lid voor maar 1 euro!