Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Puzzelclub op smartphone!

Steeds meer mensen maken de overgang van offline naar digitaal puzzelen. Dat juichen we bij Puzzelclub uiteraard alleen maar toe! Ook aan mensen die onderweg al eens graag een puzzeltje maken denken wij. Sinds begin februari 2017 is de mobiele versie van de Puzzelclub echt volledig operationeel!

Puzzelclub op smartphone!

Voordelen aan mobiel puzzelen

Ooit kon je met een telefoon maar één ding: anderen bellen of sms’en. Die tijden zijn lang vervlogen. Aangezien heel veel mensen een smartphone in hun bezit hebben, waarom zou je er dan geen spelletjes op spelen?

  • Naast dat je je smartphone overal mee naartoe neemt, kan je overal (waar je wifi of 4G hebt) puzzelen. Of je nu in de wachtzaal zit bij de tandarts, of op de trein onderweg naar je werk, het was nog nooit zo makkelijk.

  • Ben je aan het puzzelen en word je plots onderbroken waardoor je de puzzel niet ineens kan afmaken? Geen probleem. Puzzelclub slaat de puzzels waar jij aan begonnen bent automatisch op zodat je de volgende keer dat je wil puzzelen meteen kan verder gaan waar je was geëindigd.

  • Als jij al een Puzzelclub abonnement hebt, is dit voor jou helemaal gratis! Je betaalt dus niets extra, maar hebt er wel een extra toestel bij waarop jij je Puzzelclub puzzels kan invullen.

  • De wekelijkse wedstrijden zijn steeds smartphonevriendelijk. Je kan dus elke week meedoen aan alle wedstrijden vanop je smartphone.

  • Bovendien hebben abonnees nu twee maal zoveel kans om een prijs te winnen. Je kan meedoen aan de wedstrijden via desktop én via mobiel. En dat gratis en voor niets!


Wat is er nieuw?

Als je via desktop, laptop of tablet naar de website surft, zal je niet veel verschil merken. Op de startpagina is bijna alles hetzelfde gebleven, enkel de knoppen van ons puzzelaanbod zijn lichtelijk gewijzigd. Als de puzzels ook perfect gespeeld kunnen worden op je mobiel, zal je het woord mini in de knoppen zien staan. Deze minipuzzels zijn geoptimaliseerd voor het gebruik op je smartphone, maar het staat je natuurlijk vrij om deze puzzels op eender welk toestel te spelen.

Surf je via je smartphone naar Puzzelclub, dan zal je enkel de puzzels in ons aanbod zien die volledig geoptimaliseerd zijn voor de smartphone. Op dit moment heb je keuze uit 4 verschillende puzzels: de binairo, sudoku, Zweed en het kruiswoordraadsel. Daarnaast kan je ook weer doorklikken naar verschillende moeiilijkheidsgraden en puzzelpakketten.

Uiteraard zal Puzzelclub op regelmatige basis nieuwe puzzelpakketten toevoegen voor de mobiele versie. Op dit moment kan je ervan uitgaan dat je alvast enkele uurtjes zoet bent als je alle puzzels wil oplossen.

Wij wensen iedereen veel plezier met het ontdekken van onze mobiele website. Als er vragen zijn kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Deze artikels vind je misschien ook leuk