Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Word PuzzelKampioen 2018 en win € 2.500!

Op 1 januari 2018 lanceerde Puzzelclub een gloednieuw puzzelkampioenschap. Elke maand wordt de winnaar van de maand in de bloemetjes gezet. Degene die bij Puzzelclub de meeste puzzels van de maand volledig en juist invult wint een mooie geldprijs en wordt finalist voor het prestigieuze PuzzelKampioenschap op het einde van het jaar. Onze Puzzelkampioen 2018 sleept in december maar liefst € 2.500 in de wacht. Succes!

 

Word PuzzelKampioen 2018 en win € 2.500!

 

Hoe doe ik mee?

Iedereen die een puzzelaccount bij Puzzelclub heeft doet automatisch mee. Via je account wordt bijgehouden hoeveel puzzels je hebt opgelost. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen, gewoon lekker puzzelen is genoeg! De puzzelaar die tijdens een maand de meeste puzzels juist weet op te lossen wordt maandwinnaar, ontvangt een mooie geldprijs van €250 en is meteen geselecteerd voor de finale!


Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op de website en persoonlijk gecontacteerd.

 

PuzzelKampioenschap 2018

In december 2018 organiseert Puzzelclub de finale waaraan alle maandwinnaars kunnen deelnemen. Naast deze prestigieuze titel zal hij of zij bovendien ook een geldprijs van €2.500 mogen ontvangen.

Meer info volgt binnenkort, houd ons magazine in de gaten!

Deze artikels vind je misschien ook leuk