Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Puzzelclub vernieuwt en kiest voor speelcomfort

Het is je ongetwijfeld opgevallen, Puzzelclub ziet er sinds 24 februari 2018 heel wat anders uit! Ons IT team is de voorafgaande weken achter de schermen druk in de weer geweest met het vernieuwen van de website. Puzzelclub wordt voor iedereen nog gebruiksvriendelijker en een pak makkelijker om navigeren.

Puzzelclub vernieuwt en kiest voor speelcomfort

Homepagina

De eerste grote verandering is de homepage die heel wat overzichtelijker is geworden. In verschillende blokken krijg je nu meteen een overzicht van alles wat je bij Puzzelclub kan doen. Puzzelclub draait natuurlijk om puzzelen! Je kan gewoon puzzelen voor het plezier maar je kan ook deelnemen aan allerlei wedstrijden waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

 

Gratis kruiswoordraadsels, sudoku’s, woordzoekers en andere puzzels…

Ook achter de schermen is er veel veranderd. Iedereen kan nu gratis een puzzelaccount aanmaken en elke dag gratis een puzzel uitkiezen om op te lossen. Ook brengen we je op de hoogte van alle nieuwe wedstrijden en toegevoegde puzzelpakketten. Registreer je hier en puzzel elke dag gratis!

 

De Puzzelclub VIP formule!

Voor de ware puzzelliefhebbers is de VIP formule een absolute must. Hiermee kan je elke dag naar hartelust onbeperkt puzzels uitkiezen en spelen. Of wil je deelnemen aan wedstrijden. Geen probleem. Als VIP kan je aan alle wedstrijden deelnemen zonder enige meerprijs. Dat alles krijg je voor minder dan de prijs van één puzzelboekje. Je ziet, puzzelen bij Puzzelclub was nooit eerder zo aantrekkelijk! Waar wacht je nog op? Meer info over de VIP formule!

 

Comfortabel puzzelen

We hebben er alles aan gedaan om je puzzelcomfort nog te verbeteren. In tegenstelling tot andere puzzelwebsites wordt bij Puzzelclub al jouw puzzelinformatie opgeslagen. Je kan dus gewoon stoppen middenin een puzzel, en als jij later opnieuw tijd of zin hebt simpelweg verdergaan waar je bent gestopt. Ook kan je beginnen puzzelen op een laptop, en later verdergaan op een pc of tablet. Ook voor de smartphone heeft Puzzelclub een speciaal ontwikkeld puzzelaanbod voor het kleine scherm. Thuis, onderweg, of zelfs in het buitenland is Puzzelclub slechts één klik van je puzzelplezier verwijderd.

 

Natuurlijk vinden we het ook belangrijk om jouw mening te horen. Wat vind jij van de nieuwe website? Heb jij nog opmerkingen voor ons? Laat het ons weten via de contactpagina!


Veel puzzelplezier!

Deze artikels vind je misschien ook leuk