Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

€ 5.000 te winnen met ons Puzzelkampioenschap 2024!

In 2024 gaan we opnieuw op zoek naar de beste puzzelaars van het land! Van februari tot en met november kunnen onze leden puzzelen om de beste puzzelaar van de maand te worden en zo 250 euro in de wacht te slepen. In december nemen de 10 maandwinnaars het tegen elkaar op in de finale. De snelste puzzelaar met correcte oplossingen wordt de ultieme Puzzelkampioen van het jaar. Naast deze felbegeerde titel is er natuurlijk ook nog de fantastische geldprijs van 2.500 euro! Samen met de 10 maandwinnaars goed voor een totale prijzenpot van maar liefst 5.000 euro cash...

€ 5.000 te winnen met ons Puzzelkampioenschap 2024!

 

Vorig jaar werd Sandra uit Boortmeerbeek dé Puzzelkampioen van 2023. Zo won zij naast de titel ook nog eens de mooie som van 2.500 euro. Puzzelen op Puzzelclub.be loont dus echt!

Hoe kan je deelnemen?

Deelnemen kan enkel als je Puzzelclub lid bent. Ben je nog geen lid en wil je graag de uitdaging aangaan? Geen probleem. Voor één euro ben je al 30 dagen volwaardig lid en kan je direct deelnemen. Zie je het helemaal zitten na een maandje proeven, dan kan je genieten van ons zeer voordelig all-in puzzelclub-abonnement.

Klik hier voor 30 dagen Puzzelclub aan 1 euro.

Wanneer je je als lid aanmeldt verschijnt het wedstrijdpakket. Al onze 10 puzzeltypes zijn erin vertegenwoordigd en de opdracht bestaat erin om deze puzzels zo correct en zo snel mogelijk op te lossen. Elke puzzeltype telt mee voor het eindresultaat. Van elke opgeloste puzzel wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! De winnaar is dan ook meteen geselecteerd voor de finale.

Naast de selectie voor de finale ontvangt elke maandwinnaar 250 euro cash op zijn rekening. Succes!

Vanaf 1 februari 2024 start de strijd om de titel en de grote prijzenpot...

Eerst nog even oefenen?

Opgelet! Zodra je een wedstrijdpuzzel start begint de tijd te lopen. Kan je nog eerst wat opwarming gebruiken? Probeer de spelformule dan uit met het demopakket. Zo krijg je al een goed idee van wat er je te wachten staat. Het wedstrijdpakket van het kampioenschap verloopt op exact dezelfde manier, er worden alleen andere puzzels gebruikt.

Klik hier voor het demopakket en het kampioenschap 2024.

Meld je eerst aan voor je naar het wedstrijdpakket gaat door rechts bovenaan op de knop 'Meld je aan als lid' te klikken. Als je echter nog geen lid bent kan je voor slechts 1 euro een proefabonnement van een maand nemen en alsnog direct deelnemen. Klik op '30 dagen Puzzelclub aan 1 euro' en je puzzelavontuur kan meteen beginnen...

Veel puzzelplezier!

Deze artikels vind je misschien ook leuk